Over ons

H.I.T. is een Recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van IT professionals. Wij bemiddelen zowel vast alsmede tijdelijk IT personeel. Binnen de IT markt zijn wij gespecialiseerd in onder meer de volgende nichemarkten: JAVA, PHP, .NET en Front-end. Onze Recruitment Consultants worden uitgebreid getraind, opgeleid en gecoacht zodat zij onverwijld en op professionele wijze uw HR vraagstuk kunnen oplossen.

Als een professionele en betrouwbare partner in uw werving- en selectie activiteiten biedt HIT Recruitment haar diensten aan op basis van No Cure No Pay, met integriteit en maatwerk zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en ethische waarden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail met uw vraag naar info@hitrecruitment.com

U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

H.I.T
De naam HIT staat voor ‘’Heroes in IT’’. Wij bemiddelen kwalitatief sterke IT professionals die wij zien als de helden van deze tijd. Ze zijn namelijk bijna niet meer weg te denken in deze technologische tijdperk. Vrijwel elke (grote) organisatie heeft ze nodig. Hun kennis en bijdrage is derhalve van essentieel belang voor organisaties. Zonder deze mensen kunnen de organisaties lastig verder groeien. Voor ons zijn zij daarom de helden van de organisaties, de helden van nu, de HEROES IN IT!

De vraag naar IT personeel is hoog, het aanbod is laag. Dat vraagt om een andere aanpak. Wij hebben een methode ontwikkelt om de IT professionals op een unieke manier te benaderen. De belangen van deze IT professionals worden optimaal behartigt door onze consultants. Wij zijn ervan overtuigd en hebben ons de missie opgelegd om de negatieve naam die de sector van IT Recruitment heeft om te zetten naar positiviteit. HIT wilt bewijzen dat het anders kan! Door onze focus op kwaliteit en authenticiteit niet te verliezen hebben wij als doel een organisatie te worden dat vertrouwen symboliseert.

HIT Recruitment heeft als visie om middels een unieke, persoonlijke en baanbrekende benadering van zowel klanten als kandidaten, de nummer één partner te worden in de IT Recruitment sector in Nederland, met maximale focus op kwaliteit, integriteit en authenticiteit.
Het schrijven van succesverhalen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, integriteit en authenticiteit, middels:

  • Het goed adviseren van de IT professionals met betrekking tot hun loopbaan;
  • Het succesvol bemiddelen van IT professionals aan een passende baan;
  • Het succesvol werven & selecteren van de juiste personeel voor onze opdrachtgevers;
  • Het professioneel en effectief opleiden, trainen en coachen van onze Recruitment Consultants.

  • Succes georiënteerd
  • Integriteit
  • Enthousiasme
  • Positiviteit
  • Empathie
  • Prestatiegericht